preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Dabar

Dabar

Dabar

Hrvatski u školi

Institut za jezik i jezikoslovlje

elektire

Hrvatska udruga za disleksiju

ADHD

PETZANET

Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2011.

Ukupno: 336623
Ovaj mjesec: 1935

eMatica

CARNet Admin

YOUTUBE

KVIZ

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka na školskom webu ne objavljujemo osobne podatke i fotografije učenika, osim uz pismenu suglasnost roditelja.

 

iva.naranda@skole.hr

 
 

RAZLIČAK

Znate li zašto se naš list zove Različak?

THE BUZZ

ŠKOLSKA UČILICA

PROMETNA UČILICA

HRABRI TELEFON

HRABRI TELEFON

"Trebaš pomoć i podršku? Događa ti se nešto loše u obitelji ili školi, a čini ti se da se nemaš kome povjeriti? Hrabri telefon pomoć i podršku nudi i putem CHAT-a svakim radnim danom od 15 do 18 sati.


Razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona je potpuno anoniman te je dostupan putem web stranice www.hrabritelefon.hr.


Nemoj šutjeti o tome, potraži pomoć !"
   

Događanja u našoj školi i obavijesti

Učenicima i roditeljima II. OŠ Čakovec

Sutra, u utorak 12. studenog 2019. godine zbog najavljenog štrajka, neće biti redovne nastave. Roditelji koji žele mogu dovesti djecu na čuvanje. Nastava ponovo počinje u srijedu po ustaljenom rasporedu. Ako se u međuvremenu postigne dogovor, štrajka neće biti i nastava će se redovno odvijati. Molim Vas da pratite medije jer će oni prenijeti zajedničku informaciju za sve sudionike. Kontakt osoba u školi za sve informacije vezane za štrajk je gospođa Nikolina Pervan, tel: 040/391 331, e-mail: ii.osnovna.skola2@ck.t-com.hr

Sve informacije o štrajku bit će Vam dostupne na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Škole.

Učenici predmetne nastave, znači učenici od 5. do 8. razreda, sutra putuju na jednodnevni izlet u Zagreb. Okupljanje je u 9:15 ispred škole. Nakon odgledane kazališne predstave odlazimo na Interliber gdje će učenici imati slobodno vrijeme za razgledavanje. Planirani polazak za Čakovec je oko 16,00 sati.

U Čakovcu, 11. studenog 2019. godine

Ravnatelj:

Vinko Grgić, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 11. 11. 2019. 12:10

Županijsko natjecanje Čitanje naglas

Natjecanje u čitanju naglas 2019

Županijsko natjecanje u čitanju naglas održano je 6. studenog u Knjižnici „Nikola Zrinski“ Čakovec. 

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Lamza  datum: 11. 11. 2019. 07:55

Predstava „Bajka o suncu“

Scena iz predstave

U utorak, 29. listopada 2019., našu školu posjetio je glumački ansambl Malog Kazališta Mursko Središće (MAKAMUS). 

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Lamza  datum: 9. 11. 2019. 11:11

ZADAĆU NAPIŠI, JEDINICU IZBRIŠI

Studentice i volonterke Učiteljskoga fakulteta u Čakovcu pomažu učenicima nižih razreda svih čakovečkih osnovnih škola pri pisanju zadaća

Ideja za projekt 'Zadaću napiši, jedinicu izbriši' prvobitno je krenula na Učteljskome fakultetu u Zagrebu.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Domagoj Turk  datum: 4. 11. 2019. 10:44

eTwinning: Europske oznake kvalitete za tri projekta

Središnja služba za podršku eTwinningu iz Brisela krajem listopada 2019. dodijelila je Europske oznake kvalitete za eTwinning projekte. S ponosom ističemo da je sada osma godina zaredom kako su naši eTwinning projekti prepoznati na europskoj razini.

Monika Vrtarić Vuk nagrađena je s dvije Europske oznake kvalitete, za prošlogodišnji projekt Innovate Together, kao  i za projekt Innovate Together 2, za koji su također Europskom oznakom kvalitete nagrađene učiteljice Nives Horvat, Branka Lamza, Dunja Mikulaj i Ida Veselovac.

Iva Naranđa nagrađena je Europskom oznakom kvalitete za projekt Transformation To Green IT.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Branka Lamza  datum: 31. 10. 2019. 10:50

„Zasadi drvo, ne budi panj“

Od 25. do 27. listopada provodi se kolektivna sadnja drveća u Republici Hrvatskoj. Riječ je o građanskoj inicijativi 'Zasadi drvo, ne budi panj' koja je pokrenuta s idejom da svatko može zasaditi stablo i tako pridonijeti poboljšanju vlastite životne sredine. Ovoj hvalevrijednoj inicijativi pridružila se i naša škola te su učenici osmih razreda zajedno s ravnateljem Vinkom Grgićem zasadili drvo ispred škole.

„Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.“

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa VALENTINA JOZIĆ  datum: 30. 10. 2019. 17:57

Osvojeno 1. mjesto na Županijskom krosu

U Podturnu je 24.  listopada 2019. godine održan Županijski kros osnovnih škola Međimurja. Naše učenice 5. i 6. razreda osvojile su 1. mjesto te su se plasirale na državno natjecanje u Poreču.  Učenici 5. i 6. razreda osvojili su odlično 2. mjesto dok su učenici 7. i 8. razreda bili deveti. U pojedinačnom natjecanju na 800 metara trčalo je 57 učenica, a najbolja je bila naša T. Šegović. Čestitamo našim učenicama i učenicima te njihovom mentoru Mladenu Dešiću.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa VALENTINA JOZIĆ  datum: 29. 10. 2019. 19:39

Terenska edukacijsko-istraživačka nastava GLOBE programa (active learning)

GLOBE radionica

23. listopada 2019. provedena je terenska edukacijsko-istraživačka nastava GLOBE škola u organizaciji MŽSV voditeljice GLOBE programa Međimurske, Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije Biljane Forgač, na području šumskog pokrova Topolje u suradnji s Hrvatskim šumama d.o.o. - Šumarijom Čakovec.

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Lamza  datum: 29. 10. 2019. 08:19

DV "Žibeki" posjetili II. osnovnu školu Čakovec

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna, u srijedu 9. listopada, posjetila nas je starija skupina Dječjeg vrtića "Žibeki". U pratnji svojih teta, ravnateljice i pedagoginje razgledavali su školu, školsku knjižnicu i školski vrt. Na kraju posjete počastili su se pecivima i kolačima u učionici 3. b razreda. Djeca su sjela u školske klupe kao pravi đaci i uživala u pjesmi koju su za njih izveli učenici.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa VALENTINA JOZIĆ  datum: 28. 10. 2019. 08:24

„Spavač“ na Dubrovnik film festivalu

L. Lukačević, učenik 8. A razreda, prošetao Mediteranskim Olivia Carpetom kako bi na Dubrovnik film festivalu, koji je trajao od 17. do 20. listopada, zajedno s učiteljicom Monikom Vrtarić – Vuk, predstavio animirani film „Spavač“ kojega su izradili učenici Likovne grupe.

  :: opširnije :: 


objavio: VALENTINA JOZIĆ Iva Naranđa Monika Vrtarić Vuk  datum: 24. 10. 2019. 19:34

Globalna manifestacija “Mendeljejevljev laboratorij” u našoj školi

Sudionici kviza Mendeleev Lab

11. listopada 2019. učenici i učitelji II. osnovne škole Čakovec sudjelovali su u globalnoj odgojno-obrazovnoj manifestaciji “Mendeljejevljev laboratorij” (“Kemijski laboratorij”). 

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Lamza  datum: 24. 10. 2019. 17:34

Županijsko natjecanje u atletici za djevojčice - 1. mjesto

U srijedu, 16. 10. 2019. godine, na SRC-u „Mladost“ u Čakovcu održano je županijsko natjecanje u atletici za djevojčice u konkurenciji 5. i 6. razreda osnovnih škola. Za Drugu osnovnu školu Čakovec nastupile su Tena Š., Nevia F., Kiara J., Miša H. L., Maja B., Zoja K., Lena T., Kijara M. i Lana R. Nakon uzbudljive utrke naše djevojčice osvojile su 1. mjesto te su se time plasirale na državno natjecanje. Čestitamo zlatnim djevojčicama i učitelju Mladenu Dešiću te im želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa VALENTINA JOZIĆ  datum: 23. 10. 2019. 15:51

Europski tjedan programiranja - CodeWeek

Učenici petih i šestih razreda pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe sudjelovali su u Europskom tjednu programiranja. Učenici petih razreda upoznali su Scratch i sudjelovali u radionici Animate a Name tijekom koje su napravili svoje prve Scratch projekte. Učenici šestih razreda ove godine sudjeluju u eTwinning projektu ME THE A.I #2.0 te je tema ovogodišnjeg događanja bila umjetna inteligencija i strojno učenje.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 18. 10. 2019. 10:58

Volonterska edukativna akcija projekta "Zajedno gradimo održivu budućnost"

Biovrt

Dana 9. listopada 2019. godine održana je volonterska edukativna akcija projekta "Zajedno gradimo održivu budućnost" s početkom u 16 sati. Cilj ovakvih akcija je oplemeniti okoliš škole i uvesti nove edukativne sadržaje za naše učenike.

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Lamza  datum: 12. 10. 2019. 12:52

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dani kruha

Svake godine u mjesecu listopadu u našoj školi obilježavamo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. U srijedu, 9. listopada, organizirali smo integrirani dan s različitim aktivnostima za učenike.

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Lamza  datum: 12. 10. 2019. 12:50

Učiteljica Iva Naranđa među 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2018./2019.

Odlukom povjerenstva Ministarstva znanosti i obrazovanja naša učiteljica informatike Iva Naranđa izabrana je za jednog od 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2018./2019. Svečana dodjela nagrada održala se u subotu, 5. listopada 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Lamza  datum: 6. 10. 2019. 12:42

Pet eTwinning projekata nagrađeno Oznakom kvalitete

Krajem rujna 2019. u našu školu stigle su lijepe vijesti iz eTwinning zajednice. Agencija za mobilnost i programe EU dodijelila je nacionalne oznake kvalitete za svih pet eTwinning projekata provedenih tijekom školske godine 2018./2019.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Branka Lamza  datum: 25. 9. 2019. 16:52

Svjetski dan zaštite ozonskog omotača

Učenici GLOBE programa obilježili su Svjetski dan zaštite ozonskog omotača 16.09.2019.

Tradicionalno svake godine naši vrijedni globovci prate najnovije vijesti i podatke o ovom životnom omotaču pod vodstvom GLOBE učiteljica Biljane Forgač i Mirjane Grula.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Biljana Forgač  datum: 23. 9. 2019. 15:01
» Arhiva naših vijesti    
 


 

DOGAĐANJA U NAŠOJ ŠKOLI  U PRETHODNIM ŠKOLSKIM GODINAMA MOŽETE PRONAĆI U ARHIVI NAŠIH VIJESTI.

Škola za život

Škola za život


MZO - Vijesti

MZO - Natječaji

e-Dnevnik

e-Dnevnik

e-dnevnik za učenike


Office 365

MS Office 365

Besplatna Office365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.


Edmodo

Edmodo


European Schoolnet Academy

European Schoolnet Academy


School Education Gateway

School Education Gateway


EU Code Week 2018

CodeWeek 2018

CodeWeek 2019


UDŽBENICI 2019-20

Popis udžbenika za 2., 3., 4., 6. i 8. razred za šk. god. 2019./2020. jednak je popisu za 2014./2015.

U 3.b razredu za nastavu Njemačkog jezika koristit će se udžbenik:
Hurra! Deutsch! 3, udžbenik njemačkog jezika s interaktivnim CD-om za 3. razred osnovne škole - III. godina učenja od Školske knjige te pripadajuća radna bilježnica Hurra! Deutsch! 3 (46,00 kn).

Raspored sati

RASPORED SATI


Satnica

Portal edu.hr

portal edu.hr


UPISI U SŠ

upisi


Erasmus+

Innovate Together


 

eTwinning

Brošura za roditelje

Brošura


E-MAIL ADRESA

ured@os-druga-ck.skole.hr

E-MAIL
 


Oglasna ploča - RSS
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

ODRŽIVA ENERGIJA

PREGLED AKTIVNOSTI

PROGRAMIRANJE

EUROPSKI TJEDAN PROGRAMIRANJA


PROJEKT ŠAFRAN

PROJEKT ŠAFRAN - THE CROCUS PROJECT


WWF

WWF


FOREST - ŠUMA


CARNet vijesti - RSS

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


 

ENCIKLOPEDIJA


 

WIKIPEDIA NARODNE NOVINE


CARNet CERT - RSS
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

HIMNA NAŠE ŠKOLE

HIMNA

NASRED NAŠEG ČAKOVEČKOG JUGA
UZDIŽE SE OSNOVNA DRUGA

NAJLJEPŠA JE ŠKOLA
SVA U CVIJEĆU
SVAKOM DAJE I ZNANJE I SREĆU

NAJLJEPŠA JE ŠKOLA
SVA U CVIJEĆU
SVAKOM DAJE I ZNANJE I SREĆU

NAJJAČI SMO NAJBOLJI SMO
DRUGE NAŠE DJECA SVI SMO
PUNI ZNANJA PUNI SREĆE
ZAUSTAVIT NAS NITKO NEĆE

NAJJAČI SMO NAJBOLJI SMO
DRUGE NAŠE DJECA SVI SMO
PUNI ZNANJA PUNI SREĆE
ZAUSTAVIT NAS NITKO NEĆE

NAKON OSAM GODINA SREĆE
SVATKO SVOJIM PUTEM KREĆE
SJETIT ĆE SE JEDNOM STARIH DANA
I NAJLJEPŠIH ĐAČKIH USPOMENA

SJETIT ĆE SE JEDNOM STARIH DANA
I NAJLJEPŠIH ĐAČKIH USPOMENA

NAJJAČI SMO NAJBOLJI SMO
DRUGE NAŠE DJECA SVI SMO
PUNI ZNANJA PUNI SREĆE
ZAUSTAVIT NAS NITKO NEĆE

NAJJAČI SMO NAJBOLJI SMO
DRUGE NAŠE DJECA SVI SMO
PUNI ZNANJA PUNI SREĆE
ZAUSTAVIT NAS NITKO NEĆE

PUNI ZNANJA PUNI SREĆE
ZAUSTAVIT NAS NITKO NEĆE

Priloženi dokumenti:
Druga.wma


Korisni linkovi

Tražilica
preskoči na navigaciju