2014-11-30 13:24:00

ETWINNING PROJEKT "WE ARE ALL HUMANS"

Učenici 4.-8. razreda naše škole pod vodstvom učiteljica Branke Lamza i Ive Naranđa sudjeluju u projektu o životu i pravima osoba s invaliditetom pod nazivom "We Are All Humans". 

 

 

 

 

Nacionalna oznaka kvalitete: Iva Naranđa

Europska oznaka kvalitete: Iva Naranđa

Nacionalna oznake kvalitete: Branka Lamza

Europska oznaka kvalitete: Branka Lamza

EQL

 

Projekt su pokrenuli učiteljica Branka Lamza i učitelj Ioannis Prodromou iz Grčke (High School of Kampos, Chios). Glavni cilj projekta je razvijenje svijesti o važnosti integracije osoba s invaliditetom u svakodnevni život.

 

Aktivnostima se obuhvaća društvena dimenzija građanskog odgoja i obrazovanja s ishodom iskazivanja solidarnosti i pružanja pomoći učenicima i drugim osobama s invaliditetom.

Za početak, polaznici našeg Web tima pod vodstvom učiteljice Ive Naranđa istražili su opremljenost naše školske zgrade pristupima za osobe s poteškoćama u kretanju te prikazali rezultate pomoću Web 2.0 alata Prezi i PowerPoint prezentacije.

 

 

II. osnovna škola Čakovec, Croatia  

Mnogi od nas nisu dovoljno upućeni u pravila ophođenja s osobama s invaliditetom - kako biti od pomoći, a ne povrijediti njihovo dostojanstvo. Polaznici grupe Engleska radionica, pod vodstvom učiteljice Branke Lamza istraživali su te su izvojili upute kako se ponašati u društvu osoba s invaliditetom. Učenice 7. razreda Melita Sandrin Antonija Vukelić izradile su Emaze prezentaciju s 3D efektima. Učenici 4. razreda Idora Filo, Lara Šafarić, Fran Žganec, Ivan Belović, Ivan Hižman, Niko Vurušić, Lovro Carin, Nika Capan, Ela Ambrošić i Doris Bel izradili su crteže i govorne animacije pomoću Web 2.0 alata Voki.

 

 

 

 

 

Skype susret s partnerima iz Grčke - 16. ožujka 2015.

INFORMATIKA - 5.R. - PAINT - BOŽIĆNE ČESTITKE

INFORMATIKA - 5.A I 5.B RAZRED - EDMODO

INFORMATIKA - 6.B RAZRED

INFORMATIKA - 8.A RAZRED

INFORMATIKA - 8.B RAZRED - STRIPOVI

INFORMATIKA - 8.B RAZRED - BLENDSPACE

INFORMATIKA - 6.B - PREZENTACIJA

INFORMATIKA - 6.B - PREZENTACIJE NAŠIH AKTIVNOSTI

INTEGRIRANA NASTAVA ENGLESKOG JEZIKA I INFORMATIKE


II. osnovna škola Čakovec